Om oss

Profesjonelle med høy faglig kompetanse

Tegnespesialisten As

Med bakgrunn som byggmester og høyere utdanning innen Bygningskonstruksjon og BIM har vi faglig kompetanse til å hjelpe deg.

OM OSS

Tegnespesialisten AS ble etablert i 2016. Firmaet drives av Per Henrik Adolfsen som er utdannet tømrer, byggmester og har tatt 5 år høyere utdanning innen Bygningskonstruksjon og BIM på fagskolen i Østfold.

Tegnespesialisten er en bedrift som tar på seg arkitekturprosjektering av tilbygg, påbygg, eneboliger og større bygg. Tegnespesialisten holder til på Hvaler, men tar på seg jobber i hele Østfold.

Hvorfor velge tegnespesialisten? Den lange erfaring fra byggebransjen og erfaringen vi har fått gjennom årene skal komme kunden til gode. Vi i Tegnespesialisten har en unik evne til å tenke ut nye og praktiske løsninger for våre kunder med bakgrunnen innen bygge bransjen.  Dette gjør at vi setter stort fokus på praktiske og økonomiske løsninger som er mulig å utføre for våre kunder.

Vi ønsker å levere tjenester av høy kvalitet for våre oppdragsgivere. Tegningene vi leverer i fra oss skal være basert på grundige oppmålinger, dette skal gi grunnlaget til nøyaktige tegninger av høy kvalitet til våre kunder.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Vi ser frem til å høre fra deg

Hos oss står kundens ønsker og behov alltid i fokus.
Har du noen spørsmål?

Send oss en melding

[contact-form-7 id=»5″ html_class=»cf7_custom_style_2″]

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle