Søknadstegninger

Ønsker du å bygge nytt eller bygge på huset? Vi kan ta oss av alle tegninger som skal være med i en byggesøknad.

Byggesøknad

Vi har lang erfaring med byggebransjen. Vi hjelper dere med byggesøknad av prosjekt, fra nabovarsel til ferdigattest.

Arbeidstegninger

Vi kan hjelpe dere med detaljerte arbeidstegninger av bygget som gjør jobben lettere for håndverkerne som skal utføre jobben.

Perspektivbilder

Vi hjelper dere med perspektivbilder og tegninger av bygget med omkringliggende bebyggelse og inntegnet 3D modell.

Droneinspeksjon

Enkelte tak og fasader kan være kompliserte å komme til. Vi kan hjelpe dere med en droneinspeksjon av tak og fasader som viser byggets tilstand

BYGGESØKNAD

Med bakgrunn som tømrer har vi god erfaring fra byggebransjen, i tillegg til høy faglig kompetanse. Vi hjelper dere med byggesøknad av prosjekt, fra nabovarsel til ferdigattest. Vi følger nøye opp prosjektet ditt under byggeprosessen. Er du i tvil om hvilken type søknad som passer for deg og hva du har lov til å bygge? Ta kontakt med oss.

PERSPEKTIVBILDER

Vi hjelper dere med perspektivbilder og tegninger av arkitekturprosjektering som tilbygg, påbygg, eneboliger og større bygg med omkringliggende bebyggelse og inntegnet 3D modell. Teningene skal gi kunden et godt innblikk i hvordan bygget skal bli og lages klare til byggesøknad og som arbeidstegninger under byggeprosessen. Vi tar også byggesøknadsprosessen med alt det innebærer. Er du i tvil om type søknad og evt. hva du har lov til å bygge så ta kontakt med oss.

SØKNADSTEGNINGER

Ønsker du å bygge et tilbygg, påbygg, eneboliger eller et større bygg? Ved en søknadsprosess skal det ofte ilegges en del teninger. Vi har god kjennskap til byggesøknadsprosessen og kan ta oss av alle tegningene som skal være med i en byggesøknad.

ARBEIDSTEGNINGER

Vi kan hjelpe dere med detaljerte arbeidstegninger av bygget med korrekt plan, snitt og fasadetegninger, samt 3D visualisering ved behov. Tegningene vi leverer i fra oss skal være basert på grundige oppmålinger, dette skal gi grunnlaget til nøyaktige tegninger av høy kvalitet som gjør jobben lettere for håndverkerne som skal utføre jobben.

DRONEINSPEKSJON

Enkelte tak og fasader kan være kompliserte å komme til. Vi kan hjelpe dere med en droneinspeksjon av tak og fasader som viser byggets tilstand. Etter droneinspeksjonen gir vi kunden en nøyaktig beskrivelse av byggets tilstand og hva som må vedlikeholdes.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle